Basspump

0 produkter

Tillbaka till Sinus
BassPump III är en produkt som får din soffa, spelstol, säng, bil eller fåtölj att skaka i takt med vad som händer i musiken eller filmen. Den passar både hemma som i bilstereon eller varför inte använda BassPump när du spelar tv eller datorspel. Känn granaterna explodera i hela kroppen och delta i filmen. Hemmabion har mycket att vinna då det gäller att tillfredställa så många sinnen som möjligt, en jordbävning skall kännas.
Dator samt tv-spels fantasterna kommer älska denna produkt i kombination med en force-feedbackratt eller en skakande handkontroll. Du uppnår en helt annan spelupplevelse.

En av de största fördelarna är att BassPump III inte låter något vilket underlättar om man har grannar eller vill spela på kvällen utan att störa resten av familjen. Normalt krävs det stora kostsamma baslådor samt höga ljudtryck för att uppnå samma effekt som med BassPump III.

Montering: Koppla via subwooferutgången på bioförstärkaren via en Y-split vidare till externt förstärkeri. Integrerad förstärkare är perfekt för att driva 1 till 4st BassPump beroende på hur kraftfull den är. Dra kabel från förstärkaren till BassPump III precis som vilken högtalare som helst.

BassPump III blev testad i Februari nr 1-2 2008 Hemmabiotidningen sid 86

"Vid rätt montering faller alla bitar på plats. Hela soffan blir som en del av musiken eller filmen när Bass Pump kopplar grepp om trästommen och stoppningen. Här finns bara ren, snabb och kraftfull attack."

"Otroligt prisvärd. Spelstilen passar alla anläggningar. Med tanke på priset kan du lika gärna köpa två!"

 

Tekniska data:

Ytter-Ø (utan skydd) 130 mm
Tillåten belastning musik (max.) 80 W
Tillåten belastning RMS 50 W
Tillåten belastning (RMS/max.) 50/80 W
Inbyggnads-Ø 118 mm
Inbyggnadsdjup 42 mm
Frekvensområde 20 - 80 Hz