Vilka är vi - Deluxe Music?

Vi är Sveriges största musikaffär och har varit en tung aktör i branschen sedan vi öppnade musikaffären 1984. Vi är en grupp av musikentusiaster som lever och andas för varje gitarr, keyboard, synt, trumma, mixer, högtalare som säljs i vår musikaffär – och att få dela vår kunskap och glädje med våra kunder.

Varför man ska välja att handla på Deluxe Music

Det finns ett flertal musikaffärer och hemsidor att handla just det du söker. Men på Deluxe Music erbjuder vi mer än bara bra priser på produkter. I vårat enorma sortiment finns allt ifrån begagnat och vintage till dem hetaste nyheterna – våra kunder är allt från nybörjare till proffsmusiker – vi har experter inom allt ifrån gitarr och syntar- DJ och trummor – pianon och Pro Audio – och mycket mer därtill för att assistera dig i varenda fundering du kan ha, för att det är det vi gör. Varje dag.

Butiken

Deluxe Music musikaffär ligger centralt på Kungsholmen nära tunnelbana och med våra 1600kvm stora butik och breda utbud av musikinstrument kan vi med sannolikhet garantera att det finns något för dig. Butiken erbjuder dig att prova alltifrån högtalare och hörlurar, gitarrer och basar, DJ utrustning och syntar – samt ett flertal mer produkter.

Välkommen till Deluxe Music – Sveriges största musikaffär och webshop.


2838.jpg  2905.jpg  2832.jpg


Hitta till oss:
Fridhemsgatan 40
112 40 Stockholm

Tunnelbanestation: Fridhemsplan