Deluxe Music

Sveriges största musikaffär - 1603kvm - sedan 1984
 

Vilka är vi?

Vi är Sveriges största musikaffär och har varit en tung aktör i branschen sedan vi öppnade musikaffären 1984. Vi är en grupp av musikentusiaster som lever och andas för varje gitarr, keyboard, synt, trumma, mixer, högtalare som säljs i vår musikaffär – vi brinner för att få dela vår kunskap och glädje med våra kunder

 

Var finns vi?

 

Du hittar Sveriges största sortiment och musikaffär mitt på kungsholmen i Stockholm, ca 200m ifrån närmsta tunnelbaneuppgång (Fridhemsplan, mot västermalmsgallerian) eller 300m ifrån tunnelbaneuppgången mot Drottningholmsvägen där både busslinje 1, 3 och 4 stannar

Instrument, studio- och liveutrustning

Här kan du dra ett riff på över 400st gitarmodeller - plinka på dom coolaste analogsyntarna på marknaden - trumma på ett urval av klassiska eller digitala trumset  - lyssna och njuta i vårat avskilda rum för studiomonitorer - spinna vinyler på dom populäraste DJ prylarna - få vägledning ur ett hav av mikrofoner… våran butik är gjord av musiker, för musiker!

Våra avdelningar

Vi har separata avdelningar i butiken för Elgitarrer, förstärkare, effektpedaler,  akustiska gitarrer, klaviatur, syntar, digitalpianon, studiohögtalare, livehögtalare, mikrofoner, hörlurar, ljudkort, mixerbord, trummor, percussion, cymbaler, kablar, Dj utrustning och allt man kan tänkas behöver som musiker!

Hitta hit!

"För oss är det viktigt att alla kunder känner sig välkommna. Vi vill vara Sveriges proffsigaste, vänligaste och bästa musikaffär med kunden i centrum"
- Deluxe Music