VTX Series

2 produkter

Tillbaka till VOX

När VOX bestämde sig för att skapa Valvetronix serien så var målet tydligt – att utveckla en modeling-förstärkare som både låter och känns enastående och som på ett trovärdigt sätt kunde återskapa varje detalj, varje nyans hos en samling av världens mest åtråvärda förstärkare – stärkare som få av oss haft chansen att spela på – än mindre äga själv. De ville skapa något som faktiskt levde upp till de löften som många ger men som få kan leverera. Lösningen på denna svåra utmaning blev en sofistikerad komponent modeling i kombination med VOX patenterade Valve Reactor-teknologi som använder sig av ett 12AX7-rör för att återskapa inte bara ljudet utan även känslan hos en äkta rörförstärkare.

Här finns klassiska förstärkare från VOX sida vid sida med exotiska Boutique-modeller och moderna High-Gain monster. För att ta ditt sound till nästa nivå erbjuds också ett imponerade utbud av effekter

Power-Level kontrollen är också ett starkt bidrag för att göra Valvetronix X-serie till något alldeles extra. Tack vare den kan du bibehålla förstärkarens karaktär vid låga ljudnivåer eller få maximal uteffekt när den behövs som mest.

Här finns dessutom en mängd smarta funktioner som t.ex. USB anslutning med tillhörande editor/ljudbibliotek, inbyggd stämapparat, hörlurslyssning med högtalarsimulering, anslutning för CD-/MP3-spelare och dessutom möjlighet att ansluta fotpedal för att styra programbyte, aktivera/deaktivera effekter samt Tap-Tempo funktion.