RME Audio

34 produkter

Alla varumärken

Redan från början har oöverträffad prestanda varit en av hörnstenarna i RME:s produktdesign, och detta är ännu tydligare idag. RME var först med att leverera professionell prestanda över USB 2.0 och har nyligen banat väg för flerkanaligt ljud på USB 3.0 och Thunderbolt-teknik för Windows. RME:s vägran att kompromissa med någon aspekt av produktdesign eller tillverkning har resulterat i ett oöverträffat rykte för kvalitet, prestanda och tillförlitlighet.

Alla RME-enheter är designade för att bevara musik som den ursprungligen var avsedd och ljudsignaler skickas i sin helhet, utan att ingenting läggs till eller tas bort.

RME erbjuder ett omfattande utbud av ljudgränssnitt, omvandlare, mikrofonförstärkare och nätverksljudlösningar, allt baserat på dess unika och innovativa kärnteknologier.

Multiplattformsanslutning över Windows och Mac OS via PCI, PCIe, Thunderbolt-teknik, FireWire, USB 2 och 3, samt iOS Class Compliance har gett RME ett globalt rykte för att ge support till alla användare på alla plattformar.

Detta är särskilt tydligt med införandet av flera gränssnittsformat på produkter som Fireface UFX, UFX+, UCX, 802 och MADIface XT. RME:s rykte förstärks ytterligare av dess stensolida drivrutiner, som ger oöverträffad stabilitet och prestanda med låg latens på både Windows och Mac OS. Och eftersom företaget utvecklar sin egen gränssnittskärna är det inte beroende av tredje part för uppgraderingar, modifieringar eller buggfixar.

Varumärkesfamiljer från RME Audio

Alla produkter från RME Audio