K Series

1 produkter

Tillbaka till QSC

Aktiva portabla högtalare vars förstärkare har QSC's berömda tillförlitlighet.

QSC K-serien sätter helt enkelt den nya standarden i aktiva högtalarsystem. Klass D förstärkare i varje modell, och utrustad med identiska 1,75" kompressions driver(fullrangemodeller) och ett baselement av samma höga kvalitet för enastående prestanda. Unik DSP-processering som förfinar både prestandan och frekvenskurvan samt sköter skyddssystemet GuardRail™ som automatiskt skyddar förstärkaren och högtalarna mot överbelastning utan att stänga av anläggningen.

K-seriens fullrangehögtalare har en unik Tilt-Direct™ stativkopp. En enkel vridning av koppen ger en 7.5 grader framåtlutning av högtalaren. Robust ABS kabinett. Två balanserade kanaler samt en RCA ingång kan mixas internt och summeras till en balanserad output för inkopplig av flera enheter. Separata direkt-utgångar finns också på varje kanal för ytterligare flexibilitet.

KSub är en bas av bandpassdesign med dubbla 12" element, tillverkade av björk av hög kvalité och levereras med hjul. Sub-bashögtalaren har ett gängat stativfäste för en vibrationsfri installation av topparna med det inkluderade stativröret.

  • 1000 W klass D förstärkare i alla modeller.
  • 2st kombo XLR/tele mic/line ingångar samt RCA ingång (ej KSub)
  • En HF och en LF switch för val av EQ presets.
  • Ergonomiska bärhandtag med "non-slip"-yta
  • 35 mm stativkopp med Tilt-Direct™ på fullrange modellerna
  • K10 och K12 kan användas som PA eller scenmonitor