Hoppa till innehållet

DLX_Tag.png

shad_left

shad_right

facebook

instagram

twitter

youtube

spotify

blocket

Varukorgen är tom
Deluxe Music      Fridhemsgatan 40      Stockholm
08-566 31 800
Mån-Fre: 10-18     Lör: 11-16      Sön: Stängt

Kaces

Varumärket Kaces skapades redan 1981 och började i liten skala som tillverkare av axelremmar. Kaces levererar idag allt från trummattor, fodral, pedalbord, övningspads till rack-väskor. Kaces står för hög kvalitet, design och tillförlitlighet för såväl nybörjare som hårt arbetande professionella musiker och DJ’s världen över.

6" övningsplatta med coolt motiv och naturlig spelkänsa. Passar de flesta cymbalstativ. Kan också läggas direkt på ett bord.

Stickbags i vattenavisande nylon. Stor ytterficka, bärhandtag och rejäla blixtlås. Motiv även på insidan som syns väl vid pukupphängning.

Kaces höjer ribban rejält med den helt nya Xpress-serien. Yttermaterialet är av polyester vilket är både vattentätt och extremt slitstarkt. Både insidan och utsidan är vadderad vilket ger maximalt skydd både för ditt instrument och för baksätet i bilen. Alla bagar i Xpress-serien är utrustade med hjul i nederkant och har rejält vadderade handtag. Vidare så finner du tre stora ytterfack där du med lätthet får ner din laptop, kablar och noter.

Footer_logotypes

 

Produkten har lagts i kundvagnen