Individuellt tillverkade gobos

Vi tar fram en gobo baserat på det grafiska material du tillhandahåller.
Våra grafiker kontrollerar och gör en korrektur på inskickat material och presenter ett utkast.
När utkastet är godkänt tar tillverkningen ca 3 dagar.

Inskickat material måste vara högupplöst och inte komprimerat för att resultatet ska blir bra. Rekommenderat filformat är eps eller vektorbaserat (exempelvis .ai)
Då det finns mängder av olika armaturer och storlekar på gobos måste vi även veta vilken armatur gobosen ska användas i så rätt storlek.
De olika typerna av gobos vi erbjuder är följande:

Metall
Den enklaste formen av gobo. Motivet skärs ut i en metallplatta av antingen rostfritt stål eller alpacca (nikel-silver). Tjockleken är som standard 0.2mm, men vi kan leverera från 0.1-0,7mm, Vid 0.1mm blir detaljer skarpare men används den i en armatur med hög värmeutveckling kan gobosen ändra form något. Den största fördelen med metallgobos är priset vid framförallt större upplagor, där vi erbjuder minst 15% rabatt på kopian vid 10st eller mer.

Glas:
Glasgobos klarar extrema temperaturer och finns i följande typer: Svart-Vit, 1-färg, 2-färg, 3-färg och fullfärg. Där fullfärg är den dyraste och klarar att återge fotografier med hela 2540 dpi upplösning.

Kopior:
Ett original måste alltid framställas, men önskas kopior är avsevärt billigare beroende på variant och antal. Priserna som anges för kopiorna avser från 1st. Originalet sparas hos vår tillverkare i minst ett år.
___________________________________________