Hoppa till innehållet

DLX_Tag.png

shad_left

shad_right

facebook

instagram

twitter

youtube

spotify

blocket

Varukorgen är tom
Deluxe Music      Fridhemsgatan 40      Stockholm
08-566 31 800
Mån-Fre: 10-18      Lör: 11-16      Sön: Stängt

Denon Professional

Denon professional har en lång och rik historia som började redan år 1910 som Nipponphone Company Limited som senare döptes om till Nippon Columbia. Denon varumärket etablerades 1939 i Japan för den professionella marknaden. Idag är Denon en av världens mest välrenommerade tillverkare utav professionell utrustning och är ansvariga för många av branchens använda teknologier och produkt- genombrott.

En familj av kompakta och prisvärda produkter som löser många anslutningsproblem med innovativ trådlös digital teknik. Med Solutions serien kan du t.ex hantera ljudkällor utan att dra ledningar, borra hål eller ändra befintliga installationer.

Högkvalitativa ljud och video-spelare utrustade med den allra senaste tekniken. Stort fokus är lagt på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.

Kompakta, aktiva högtalare speciellt framtagna för installation och studiobruk. Serien erbjuder ett dynamisk och brett frekvensomfång som är långt över det man ser hos konventionella tak eller installationssystem. Modellerna finns i 2 respektive 3-vägs utförande och är utrustade med högkvalitativa högtalarelement tillverkade i vävd kevlar.
Högkvalitativa portabla högtalare, somliga med kraftiga inbyggda batterier.
Välljudande och prisvärda högtalare för montage i tak.
Footer_logotypes

 

Produkten har lagts i kundvagnen