Välkommen till Sveriges största musikaffär!

 

För att möta dina musikaliska behov i en aldrig stillastående bransch krävs det att någon håller koll på alla nyheter som sköljer över marknaden. Någon som lyfter fram det bästa av det nya och samtidigt förvaltar de produkter som lever kvar för att bli klassiker. Det är vad vi, DLX Music, gör, och har gjort, varje dag sedan 1984.

I Stockholm besöker du vår välsorterade butik på Fridhemsgatan 40, Fridhemsplan. Här har vi samlat PA-anläggningen, gitarren, pianot, DJ-Mixern, munspelet, mixerbordet, musikdatorn, förstärkaren, baskaggen, xlr-sladden, xylofonen och all expertis du letat efter.

Här på webben presenterar vi allt vi har i butiken och många fler produkter där till som vi tycker du ska känna till. Här kan du se kommande produkter och nyheter samt hålla ett öga på produkternas lagerstatus. Du kan lägga en beställning, och förutsatt att beställningen är oss till handa innan klockan 14.00 (och att varan finns i lager), få den skickad samma dag!

Så, i all enkelhet, vår verksamhet revolverar runt Dig. Vi är vad DU vill ha just NU för att uppfylla dina musikaliska behov.

Vi är DLX Music. Butik och Webshop. Välkommen.

favicon-250 (1).ico

Hitta till oss: