Hoppa till innehållet

DLX_Tag.png

shad_left

shad_right

facebook

instagram

twitter

youtube

spotify

blocket

Varukorgen är tom
Deluxe Music      Fridhemsgatan 40      Stockholm
08-566 31 800
Mån-Fre: 10-18     Lör: 11-16      Sön: Stängt

BOSS Katana Series Version 3

2019-01-01

Katana Version 3: Nya effekttyper, nya möjligheter för realtidskontroll och stereoeffekter när man spelar in via USBBOSS Katana Series Version 3

Katana Version 3 mjukvaruuppdatering ger de scenklara förstärkarna i Katana-serien än mer funktionalitet. Nya effekttyper inkluderar det legendariska Roland DC-30 Analog Chorus-Echo, den klassiska BOSS GE-10 Graphic Equalizer och den expressiva wah-pedalen 95E och ger ikoniska ljud som perfekt matchar Katanas Brown förstärkartyp. Dessutom ger BOSS Tone Studio möjligheten att adressera favoritparametrar till kontroller på panelen för snabb access och skapa egna kontrollkopplingar för en ansluten expressionpedal. När man spelar in i ett inspelningsprogram via USB är det nu möjligt att spela in i äkta stereo med många av Katanas modulationseffekter, EQ, delay och reverb.

Katana Version 3 nya funktioner

 • Effektsektionen är expanderad till 61 olika effekttyper: Roland DC-30 Analog Chorus-Echo, BOSS GE-10 Graphic Equalizer och wahpedalen 95E är adderade 
 • Adressera favoriteffektparametrar till frontpanelens effektrattar
 • Adressera specifika effektparametrar för kontroll via en expressionpedal ansluten på bakpanlen
 • Spela in i stereo med modulationseffekter, EQ, delay och reverb i ett inspelningsprogram via USB

 

 

 • Med 50 watt i slutsteget och en custom 12-tums högtalare ger Katana-50 en imponerande mängd scenklara ljud som tydligt skär igenom vilken bandmix som helst. Förstärkaren är även mycket lämplig för hemmaspel med sin unikt effektiva design och innovativa Power Control som ger inspirerande ljud och respons på låg volym. Dessutom har Katana-50 integrerad access till 55 BOSS-effekter och alla är justerbara med BOSS Tone Studio redigeringsprogram som är gratis. Upp till 15 olika effekter åt gången kan konfigureras i förstärkaren och ger kompletta ljud för scenen i en förstärkare.
  2350:- /st
  (1880:- exkl moms)
  Art nr: 1050449
  Artikeln har utgått och är ej tillgänglig för beställning
 • Med 100 watt i slutsteget och en custom 12-tums högtalare ger Katana-100 en imponerande mängd scenklara ljud som tydligt skär igenom vilken bandmix som helst. Förstärkaren är även mycket lämplig för hemmaspel med sin unikt effektiva design och innovativa Power Control som ger inspirerande ljud och respons på låg volym. Dessutom har Katana-100 integrerad access till 55 BOSS-effekter, alla justerbara med BOSS Tone Studio redigeringsprogram som är gratis. Upp till 15 olika effekter åt gången kan konfigureras i förstärkaren och ger kompletta ljud för scenen i en förstärkare.
  3379:- /st
  (2703:- exkl moms)
  Art nr: 1050450
  Artikeln har utgått och är ej tillgänglig för beställning
 • Det allsidiga Katana Cabinet 212 är specialdesignad för att passa till den populära Katana-Head gitarrförstärkaren. BOSS specialdesign ger förbättrad basrespons och tålig hållbarhet samtidigt som den har låg vikt för god mobilitet. Högtalarlådan kommer med två specialdesignade 12-tums högtalare som ger ett kraftfullt ljud med bra tryck, stabil bas och den erbjuder exceptionell prestanda för alla typer av ljud, från superrent till ultratungt. Med en avtagbar bakpanel kan du gå från sammanhållet ljud som utmärker en stängd låda till den luftiga öppna karaktären i en klassisk combo.
  3672:- /st
  (2938:- exkl moms)
  Art nr: 1055400
  I webblager. 1-2 dagar Finns i butik
 • Katana-förstärkaren har fått erkännande världen över för dess autentiska rörljud och spelkänsla, inbyggda BOSS-effekter och exceptionella prisvärdhet. Flaggskeppet Katana-Artist combo tar Katanas prestanda till nya höjder och erbjuder alla seriens existerande funktioner tillsammans med ett stort antal nyheter som är skräddarsydda för proffsgitarrister. Den 100-watt starka Katana-Artist förstärkaren är utrustad med ett premium 12-tums Waza-högtalarelement, halvsluten låda, nyjusterade förstärkartyper och mycket mer och är därmed en kraftfull tonmaskin för alla typer av musik, från blues, jazz, och country till de hårdaste rockstilarna.
  5499:- /st
  (4399:- exkl moms)
  Art nr: 1055739
  I webblager. 1-2 dagar Finns i butik
 • Meet the Katana-Air, the world’s first totally wireless guitar amplifier. Featuring new cutting-edge wireless guitar technology developed by BOSS, the Katana-Air gives you the freedom to jam and practice without hassling with guitar cables. And with support for battery operation, there’s no need to plug into AC either, so you can literally play anywhere!
  4122:- /st
  (3298:- exkl moms)
  Art nr: 1055740
  I webblager. 1-2 dagar Finns i butik
Footer_logotypes

 

Produkten har lagts i kundvagnen